Ο φωσφορικός ψευδάργυρος της μάρκας KRONPHOS PZ είναι κατάλληλος για χρώματα, ρητίνες, εποξειδικές ρητίνες, πολυουρεθάνες, αμινοξέα, ακρυλικά και καουτσούκ. Χαμηλή ανακλαστική ικανότητα Ευελιξία των ανοιχτών χρωμάτων. Καλή αντοχή στη διάβρωση.
KRONPHOS PZ: Ο φωσφορικός ψευδάργυρος ποιότητας PZ έχει αποδείξει την αξία του ως αξιόπιστο αντιδιαβρωτικό προϊόν. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ψευδάργυρο 50% επιτρέπει τη μείωση των χρωστικών για εξαιρετικές αντιδιαβρωτικές ιδιότητες σε χρώματα και επιστρώσεις. Η φωτεινότητα του χρώματος 99% υποδεικνύει την καθαρότητα του προϊόντος και επιτρέπει τη χρήση αντιδιαβρωτικών χρωστικών της κατηγορίας PZ σε πιο σύνθετες συνθέσεις. Σε αντίθεση με τους αναστολείς διάβρωσης, η επικάλυψη φιλμ έχει μακροχρόνιο αντιδιαβρωτικό αποτέλεσμα.
Για παράδειγμα: μέγιστο μικτό βάρος 13 τόνων: Ταχύτητα περιστροφής 1500 σ.α.λ.
Το Phyto Magnésium είναι ο αυθεντικός συνδυασμός Ασερόλας και Θάλασσας για μια πρωτοποριακή πηγή Βιταμίνης C(1) και Μαγνησίου(2) φυτικής προέλευσης.
Μια πιστοποιημένη ΒΙΟ φόρμουλα που συμβάλλει (1) στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και (1)(2) στη μείωση της κόπωσης.
Το Phyto Magnésium καλύπτει το 26% των ημερήσιων αναγκών σε Μαγνήσιο και το 159.38% των αναγκών σε Βιταμίνη C. Μαγνήσιο φυτικής και ορυκτής προέλευσης. Βιταμίνη C φυτικής προέλευσης.
Η Βιταμίνη C αναφέρεται συχνά ως βοήθεια σε περιπτώσεις παροδικής κόπωσης.
Το μαγνήσιο που περιέχεται στα διάφορα ενεργά συστατικά συμμετέχει στη διαχείριση του άγχους και της κόπωσης.
3 δισκία την ημέρα με ένα μεγάλο ποτήρι νερό, σε μία μόνο δόση, κατά προτίμηση το πρωί.
Διατροφικό συμπλήρωμα με βάση την Ασερόλα*, Θάλασσα* και Κακάο*.
Στεγνό εκχύλισμα Ασερόλας: 750 mg
εκ των οποίων Βιταμίνη C: 127.5 mg (159.38% VNR**)
Στεγνό εκχύλισμα Θάλασσας: 390 mg
με περιεκτικότητα 25% σε μαγνήσιο: 97.5 mg (26% VNR**)
Στεγνό εκχύλισμα Κακάου: 150 mg
Η σόδα ψησίματος - διττανθρακικό νάτριο - έχει βρει ευρεία χρήση στην ιατρική, την κουζίνα, τα καλλυντικά και άλλα. Έχει έναν πολύ μεγάλο αριθμό εφαρμογών. Νομίζω ότι είναι πιο γνωστή ως πρόσθετο σε όλες τις μορφές ψησίματος. Είναι επίσης συστατικό πολλών καλλυντικών και καθαριστικών προϊόντων. Προστίθεται σε σαμπουάν μαλλιών, σε κραγιόν, σε οδοντόκρεμες. Στα καλλυντικά, είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για λιπαρές και ακνεϊκές επιδερμίδες. & Nbsp; <strong> Η χρήση της σόδας είναι ιδανική όταν πρόκειται για εξουδετέρωση οσμών και καθαρισμό. Ο παράγοντας μπορεί να αφαιρέσει δύσκολους λεκέδες, να εξαλείψει δυσάρεστες οσμές και να βοηθήσει στον καθαρισμό του φούρνου ή του φούρνου μικροκυμάτων. Η σόδα έχει ελαφρώς διαβρωτικές ιδιότητες, που την καθιστούν ικανή να απομακρύνει τη βρωμιά από διάφορες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση αλάτων από το βραστήρα, τις κατσαρόλες ή την καφετιέρα. Λειτουργεί εξαιρετικά ως σκόνη για τον καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα και το μπάνιο. Για να απαλλαγείτε από δυσάρεστες οσμές στο ψυγείο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε ένα μικρό δοχείο με σόδα μέσα σε αυτό.
Το Oxxy+ είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα που έχει αναπτυχθεί με βάση τη μεσογειακή διατροφή, το οποίο όταν λαμβάνεται καθημερινά ικανοποιεί τις συστάσεις για 5 γεύματα φρούτων και λαχανικών.
Αποθήκευση:
Συμπύκνωμα 11 φρούτων: (50-60%) κόκκινα και λευκά σταφύλια, μύρτιλα, γκρέιπφρουτ, παπάγια, ανανάς, φράουλα, μήλο, βερίκοκο, κεράσι, πορτοκάλι, μαύρη σταφίδα.
Συμπύκνωμα 11 λαχανικών: (30-40%) πράσινο τσάι, καρότα, ντομάτες, μπρόκολο, λευκό λάχανο, κρεμμύδια, σκόρδο, φύτρο σιταριού, σπαράγγια, ελιές, αγγούρι.
Υψηλό επίπεδο αντιοξειδωτικής δραστηριότητας (ORAC) >5 000 ммоль TE/g
Το Κάλιο Βουτυλ Ξανθάτη είναι ένα αντιδραστήριο που παίζει καθοριστικό ρόλο στη σύγχρονη εξόρυξη και μεταλλουργία.
Διευκολυντής Διαδικασίας Φλοτάρισμα: Το Κάλιο Βουτυλ Ξανθάτη είναι ένας αναντικατάστατος σύμμαχος στη διαδικασία φλοτάρισμα, έναν ακρογωνιαίο λίθο της εξόρυξης μετάλλων. Η φλοτάρισμα περιλαμβάνει τη διαχωριστική διαδικασία επιθυμητών μετάλλων από τα ορυκτά τους.
Επιλεκτική Προσκόλληση: Όταν εισάγεται σε ένα μείγμα λεπτοαλεσμένου ορυκτού και νερού, το Κάλιο Βουτυλ Ξανθάτη προσκολλάται επιλεκτικά στα θειούχα μέταλλα που υπάρχουν στο μείγμα. Αυτά τα μέταλλα, που συχνά φιλοξενούν πολύτιμα στοιχεία όπως ο χαλκός ή ο μόλυβδος, παρουσιάζουν μια μοναδική συγγένεια για το ξανθάτη.
Προσκόλληση Φυσαλίδων: Φυσαλίδες αέρα εισάγονται στο μείγμα. Οι υδροφοβικές επιφάνειες των μετάλλων που έχουν επικαλυφθεί με συλλέκτες Κάλιο Βουτυλ Ξανθάτη προσκολλώνται εύκολα στις φυσαλίδες, κάνοντάς τις να επιπλέουν στην επιφάνεια.
Ανάβαση στην Επιφάνεια: Οι φυσαλίδες που περιέχουν μέταλλα ανεβαίνουν στην επιφάνεια του κυττάρου φλοτάρισμα, σχηματίζοντας ένα στρώμα αφρού.
Αριθμός CAS: 871-58-9
Ο προπυλενογλυκόλης χρησιμοποιείται κυρίως για την παραγωγή πολυμερών σε μεγάλη κλίμακα. Χρησιμοποιείται ως χημική πρώτη ύλη για την παρασκευή ακαθαρτών πολυεστερικών ρητινών (UPR). Αντιδρά με ακαθαρές ανυδρίτες και ισοφθαλικό οξύ για να σχηματίσει ένα κοπολύμερ.
Αντιδρά με οξείδιο προπυλενίου για να παραχθούν ολιγομερή και πολυμερή που καταναλώνονται για την παραγωγή ευρέως χρησιμοποιούμενων πολυουρεθάνων.
Είναι χρήσιμο σε ακρυλικά αρχιτεκτονικά χρώματα με βάση το νερό. Ο αργός ρυθμός εξάτμισης του επιτρέπει να σταματά την ξήρανση της επιφάνειας.
Είναι εγκεκριμένο για έμμεση χρήση ως πρόσθετο τροφίμων. Έχει τον αριθμό E1520 για εφαρμογές τροφίμων. Χρησιμοποιείται σε ροφήματα με βάση τον καφέ, υγρά γλυκαντικά, παγωτό και αναψυκτικά κ.λπ.
Χρησιμοποιείται ευρέως σε καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Ο αριθμός E490 είναι ο αριθμός για καλλυντικά προϊόντα και φαρμακολογικά προϊόντα.
Εφαρμόζεται ως φορέας ή βάση για πολλούς τύπους μακιγιάζ στη βιομηχανία καλλυντικών.
Αριθμός οξέος: ≤0.5mg KOH/L
Νερό: ≤0.5%
MIDOFENAC EXTRA 505 MG 60 Κάψουλες
Σύνθεση: GlycOmega-PLUS ™ εκχυλίσματα από πράσινα χείλη μύδια, εκχύλισμα κουρκουμίνης 65% και πιπερίνη 99%.
μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις;
αυξάνει την κινητικότητα των αρθρώσεων,
υποστηρίζει τη λειτουργία του συνδετικού ιστού και των αρθρώσεων,
αποκαθιστά το σινοβιακό υγρό στις αρθρώσεις, επιταχύνει την αποκατάσταση των συνδέσμων και των τενόντων,
πλούσιο σε γλυκοζαμινογλυκάνες (GAG) και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα.
Ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε αρθρικές παθήσεις.
ΔΟΣΗ: για ενήλικες και παιδιά άνω των 14 ετών, 1 κάψουλα 2-3 φορές την ημέρα. Η διάρκεια της λήψης είναι 1-3 μήνες.
Για να επιτευχθεί αντιοξειδωτική δράση, η δόση της κουρκουμίνης θα πρέπει να αυξηθεί και να περιέχει περίπου 5-6 κάψουλες την ημέρα.
* Επίσης, μπορούμε να προσφέρουμε συμβατική παραγωγή αυτού του συμπληρώματος υπό την επωνυμία σας.
Η πυρολοκουινόλη κινόνη είναι μια φυσική ένωση. Είναι ένα συνένζυμο κινόνης για βακτηριακές αφυδρογονάσες. Μπορεί να βρεθεί σε διάφορες φυσικές τοποθεσίες λόγω της παραγωγής της από διάφορα βακτήρια. – από φρούτα όπως τα μήλα και ζυμωμένα σόγια μέχρι σκληρό έδαφος και ανθρώπινο μητρικό γάλα.
Κατ. Αρ.: NST-10-74
CAS: 72909-34-3
Καθαρότητα: 98% (HPLC)
Μοριακός τύπος: C14H6N2O8
Μοριακή μάζα: 330,21
Η Glucosnova χρησιμοποιείται αραιωμένη σε νερό τόσο με εφαρμογή στα φύλλα όσο και με άρδευση.
Η Glucosnova μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε καλλιέργεια, ειδικά σε κηπευτικές καλλιέργειες.
SKU:n/a
Μέγεθος:1 ΛΙΤΡΟ, 5 ΛΙΤΡΑ
Περιεχόμενο 13 ιχνοστοιχείων (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Πάνω από 60% χουμικών οξέων. Αυξημένη διαλυτότητα. Εύκολη εφαρμογή τόσο σε ξηρή όσο και σε υγρή μορφή; κατάλληλο για όλους τους τύπους.
Ένα στεφάνι από κοτσάνια και κλαδιά άνηθου στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία απονεμόταν στους διακεκριμένους μονομάχους. Χρησιμοποιείται για την παρασκευή σαλατών, ορεκτικών, σούπας, πιάτων δεύτερου γεύματος.
Χρησιμοποιείται για
Ζεστές και κρύες σάλτσες, σούπες, πιάτα κρέατος, πιάτα πουλερικών, πιάτα ψαριών, πιάτα αυγών, καθώς και για τουρσί.
Γεύση
Πικρό χόρτο
Διατροφική αξία ανά 100 γρ.
Πρωτεΐνες (γ / 100γρ)… 16
Λίπη (γ / 100γρ)… 15
Υδατάνθρακες (γ / 100γρ)… 12
Ενεργειακή αξία (kcal / 100γρ)… 250
Ph Οξύ
Συμπυκνωμένο υγρό από Χουμικά και Φουλβικά οξέα για τη λιπασματοποίηση μέσω άρδευσης.
Προερχόμενο από φυσική αμερικανική Λεονάρντιτα.
Αυξάνει την Ικανότητα Ανταλλαγής Κατιόντων και την κατακράτηση νερού στο έδαφος.
Βελτιώνει τη δομή του εδάφους και τον αερισμό του.
Ευνοεί την απορρόφηση μακροθρεπτικών και μικροθρεπτικών στοιχείων.
Δρα σε μη αφομοιώσιμες μορφές φωσφόρου.
Βελτιώνει το ριζικό σύστημα των φυτών και τη μικροβιακή ζωή.
Η αποξηραμένη κράνμπερι είναι φυσικοί καρποί που έχουν αποξηρανθεί ολόκληροι και έχουν εκλεπτυσμένη ξινά-γλυκιά γεύση. Οι καρποί έχουν σχήμα που θυμίζει αποξηραμένες σταφίδες, αλλά είναι μεγαλύτεροι, με ζωντανό χρώμα και ελαστική υφή. Οι καρποί κράνμπερι έχουν ευρεία χρήση στις κουζίνες όλου του κόσμου. Οι καρποί κράνμπερι είναι πλούσια πηγή βιταμινών (C, βιταμίνες της ομάδας B, E, K), μετάλλων (νατρίου, καλίου, φωσφόρου, ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου), φυτικών ινών, οργανικών οξέων, καροτενοειδών, φλαβονοειδών, τανινών και πηκτίνης. Η κράνμπερι δεν χάνει τις ιδιότητές της κατά τη διάρκεια της θερμικής επεξεργασίας, γι' αυτό, προς όφελος της υγείας, μπορεί να καταναλωθούν τα παρασκευάσματά της, τα οποία δεν είναι τόσο ξινά όσο οι φρέσκοι καρποί κράνμπερι. Η κράνμπερι αποδεικνύεται εξαιρετική στην πρόληψη υποτροπών λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος. Οξινίζει τα ούρα, γεγονός που οδηγεί στην εξόντωση των βακτηρίων που βρίσκονται στην ουροδόχο κύστη. Επιπλέον, τα οξέα που περιέχονται στην κράνμπερι μειώνουν την προσκόλληση των βακτηρίων, με αποτέλεσμα να αποβάλλονται με τα ούρα.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιολογικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, της υπερδραστηριότητας του αίματος ή του σχηματισμού νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφάται. Απορροφάται μόνο από 15 έως 40% των τροφών, δημητριακά, προϊόντα δημητριακών, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αυτά τα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοχημικά στοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στον οργανισμό: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την ομαλή λειτουργία του νευρικού, κυκλοφορικού, πεπτικού και σκελετικού συστήματος, καταπολεμά την υπερπηκτικότητα του αίματος και τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τις διαδικασίες γήρανσης και ενισχύει την ανοσία του οργανισμού. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά με κακή απορρόφηση. Από τις τροφές απορροφάται μόλις το 15-40%. Ξηροί καρποί, σπόροι, προϊόντα δημητριακών, χυλοπίτες, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα φυλλώδη λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικές από τις τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο. Για εκείνους που η διατροφή τους δεν είναι πλούσια στα αναφερόμενα προϊόντα, η συμπλήρωση μπορεί να αποδειχθεί απαραίτητη. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να προμηθευτείτε συμπληρώματα μαγνησίου σε μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος εξασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση.
Το μαγνήσιο είναι ένα από τα πιο πολύτιμα βιοστοιχεία. Παίζει πολλούς σημαντικούς ρόλους στο σώμα: συμμετέχει σε σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις, είναι κρίσιμο για την αποτελεσματική λειτουργία του νευρικού, του αίματος, του πεπτικού, των οστών, προλαμβάνει την υπερδραστηριότητα του αίματος ή τον σχηματισμό νεφρικών λίθων, επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης, ενισχύει την ανοσία του σώματος. Το μαγνήσιο είναι ένα κοινό στοιχείο, αλλά δύσκολα απορροφήσιμο. Απορροφάται μόνο από το 15-40% των τροφίμων, σπόρους, προϊόντα δημητριακών, δημητριακά, καστανό ρύζι, αποξηραμένα φρούτα, φρέσκα πράσινα λαχανικά και σοκολάτα είναι μερικά από τα τρόφιμα πλούσια σε μαγνήσιο. Για εκείνους των οποίων η διατροφή δεν είναι πλούσια σε αναφερόμενα προϊόντα, μπορεί να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση. Πώς να συμπληρώσετε την έλλειψη μαγνησίου; Μπορείτε να αποκτήσετε συμπληρώματα μαγνησίου με τη μορφή δισκίων ή καψουλών ή να συμπληρώσετε αυτό το στοιχείο μέσω του δέρματος. Σύμφωνα με ορισμένους επιστήμονες, αυτή η μέθοδος παρέχει την καλύτερη απορρόφηση.
Η ινουλίνη είναι μια φυσικά εμφανιζόμενη πολυσακχαρίτης, που δεν μπορεί να αφομοιωθεί από τον άνθρωπο, γι' αυτό και λειτουργεί ως διαιτητική ίνα. Εμφανίζεται στις ρίζες και τους βολβούς ορισμένων φυτών (ραδίκι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ, αγκινάρα, κολλιτσίδα, κρεμμύδι, σκόρδο, μπανάνες). Συνήθως εξάγεται από το ραδίκι. Η ινουλίνη χαρακτηρίζεται από χαμηλές θερμίδες και ήπια γλυκύτητα. Δεδομένου ότι είναι 10 φορές λιγότερο γλυκιά από τη ζάχαρη, συνήθως δεν χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο. Η ινουλίνη χρησιμοποιείται ως γέλη, παχύνεται και σταθεροποιεί τις ουσίες. Η ινουλίνη που προστίθεται στα τρόφιμα μειώνει τις θερμίδες, καταστέλλει την όρεξη και αυξάνει την αίσθηση κορεσμού. Χάρη σε αυτό, βελτιώνει τον έλεγχο της ποσότητας των καταναλωθέντων τροφίμων. Λειτουργεί σε άτομα με δίαιτες αδυνατίσματος. Η ινουλίνη δρα ως πρεβιοτικό, διεγείρει την ανάπτυξη φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας και έχει θετική επίδραση στην υγεία.
Προϊόν Επισκόπηση
Χημική εμφάνιση
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο έρχεται σε μορφή σκόνης με λευκή έως ανοιχτό κίτρινη εμφάνιση. Δεν έχει έντονη χαρακτηριστική οσμή και μπορεί να διαλυθεί σε αλκοόλ. Έχει επίσης πυκνότητα 0,8 έως 0,85.
Χημική εφαρμογή και ισχύς
Η Αμινο Διθιοφωσφορική ή Θειοφωσφορική Οξύ που περιέχει άζωτο είναι πολύ καλός συλλέκτης διαφόρων μη σιδηρούχων θειούχων ορυκτών όπως ο μόλυβδος, το ασήμι, ο χαλκός και οι θειούχες ορές ψευδαργύρου (ενεργοποιημένες). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη διαδικασία ενεργοποίησης της φυγόκεντρης πλευστότητας του πυρίτη.
Είναι πολύ ισχυρός συλλέκτης σε σύγκριση με άλλες Διθιοφωσφορικές.
Χρησιμοποιείται συνήθως στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας των ορυκτών χαλκού και μολύβδου παρουσία σιδήρου και θειούχου σφαλερίτη.
Είναι δημοφιλής λόγω της ικανότητάς του να αυξάνει τον λόγο ανάκτησης στη διαδικασία φυγόκεντρης πλευστότητας του ασημιού και του χρυσού. Είναι επίσης πολύ επιλεκτικός κατά τη διαδικασία συλλογής.
Αριθμός CAS: 3338 – 24 – 7
Κωδικός HS: 292019
Διάφορες ποιότητες βιταμίνης B12. Οι προδιαγραφές μπορείτε να τις βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Για ερωτήσεις και διευκρινίσεις, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρύδου της καρύδας, η οποία πρώτα αποξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρές νιφάδες. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως οι βιταμίνες: C, E, K και της ομάδας B, καθώς και σε μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, τσιπ καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα προέλευσης ζώων θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, ωστόσο αυτά που προέρχονται από την καρύδα είναι κατασκευασμένα από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να αποθηκεύονται στον οργανισμό ως λίπος. Οι νιφάδες καρύδας περιέχουν τεράστιες ποσότητες φυτικών ινών, οι οποίες είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Θα βρούμε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν τη διατήρηση της ισορροπίας οξέος-βάσης του οργανισμού.<strong>Συστατικά:</strong> νιφάδες καρύδας <strong>Διατροφική αξία ανά 100g</strong>Ενεργειακή αξία 2695kJ/655k
Όχι μόνο νόστιμοι, αλλά και εξαιρετικά υγιεινοί, οι φιστίκια πωλούνται συνήθως σε κέλυφος. Περιέχουν υγιεινά λιπαρά, είναι καλή πηγή πρωτεΐνης, φυτικών ινών και αντιοξειδωτικών. Τα φιστίκια είναι καλή πηγή βιταμίνης B6, η οποία, μεταξύ άλλων, επηρεάζει την ευημερία και τη συγκέντρωση, βελτιώνει την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων, παίζει κεντρικό ρόλο στην απομάκρυνση των απαραίτητων χημικών από το σώμα και καταπραΰνει τη φλεγμονή. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι ένας από τους πιο πλούσιους ξηρούς καρπούς. Τα αντιοξειδωτικά καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες, χάρη στις οποίες καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσης των κυττάρων και την πιθανότητα διάφορων ασθενειών. Η λουτεΐνη και η ζεαξανθίνη που περιέχονται στους ξηρούς καρπούς υποστηρίζουν την υγεία των ματιών. Οι μελέτες δείχνουν ότι είναι λιγότερο θερμιδικοί από άλλους ξηρούς καρπούς, και το επιπλέον πλεονέκτημά τους είναι η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, περίπου 20%. Κατατάσσονται στη δεύτερη θέση μετά τα αμύγδαλα. Περιέχουν επίσης πολλές φυτικές ίνες που είναι απαραίτητες για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Τα φιστίκια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε L-αργινίνη, ένα αμινοξύ που μετατρέπεται σε νιτρικό οξείδιο στο σώμα.
Οι νιφάδες καρύδας προέρχονται από τη σάρκα του καρυδιού της καρύδας, το οποίο πρώτα ξηραίνεται και στη συνέχεια τρίβεται σε μικρά κομμάτια. Η σάρκα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες: C, E, K και ομάδα B, μέταλλα: ψευδάργυρος, φώσφορος, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο, ασβέστιο και σίδηρος. Η καρύδα και τα παράγωγά της (νιφάδες, κομμάτια καρύδας, λάδι καρύδας) περιέχουν κορεσμένα λιπαρά οξέα. Τα κορεσμένα λιπαρά οξέα από ζώα θα πρέπει να περιορίζονται στη καθημερινή διατροφή, αλλά αυτά που προέρχονται από την καρύδα αποτελούνται από πολύ μικρότερα μόρια και μετατρέπονται άμεσα σε ενέργεια χωρίς να συσσωρεύονται στο σώμα με τη μορφή λίπους. Οι ίνες καρύδας περιέχουν τεράστιους πόρους φυτικών ινών, οι οποίοι είναι απαραίτητοι για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού συστήματος. Εκεί θα βρείτε επίσης μικρές ποσότητες πρωτεΐνης και ηλεκτρολυτών, που επιτρέπουν την ισορροπία οξέος-βάσης του σώματος. <strong> Σύνθεση: </strong> Νιφάδες καρύδας & nbsp; <strong> Διατροφική αξία ανά 100g </strong> Ενεργειακή αξία 2695KJ/655kcal - 33% RWS *63g λιπαρά - 90% Συμπεριλαμβανομένων των κορεσμένων λιπαρών οξέων 53g - 265% υδατάνθρακες